Energideklaration Villa

Bor du i Skåne och vill beställa energideklaration för villa eller flerfamiljshus? Vi är erfarna och professionella energikonsulter. Fyll i vårt formulär, så kommer vi kontakta dig så snart vi kan.

Beställningsformulär för villa

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Vi gör energideklarationer runt om i hela Skåne. Såhär går processen till när du beställer en energideklaration på Villa, BRF eller annan byggnad. Läs gärna mer om vad som är bra att veta och tänka på innan och när man ska göra en energideklaration.

 

PRISER PÅ ENERGIDEKLARATION


Vi jobbar med fasta priser, där kostnaden för en normalvilla är 1 725 kr.
För ett flerfamiljshus är priset från 3 250 kr. Priserna är inklusive moms.

Boka tid

Börja med att beställa en energideklaration under fliken Beställningsformulär villa eller fliken Beställningsformulär flerfamiljshus. När du har skickat in den till oss, så kommer vi att kontakta er för att boka en tid för energibesiktning

Besiktning

När vi gör energibesiktning går vi igenom hela BRF:en eller villan och dess tekniska system, analyserar resultatet och kommer med förslag till energieffektivisering.

Energideklaration

Efter vår besiktning upprättar vi en energideklaration som vi registrerar hos Boverket. Självklart skickar vi också en kopia till dig och/eller din mäklare. Den upprättade energideklarationen gäller sedan i tio år.

KONTAKTA ENERGIKONSULTERNA

Ring för att energideklarera: 072-7076090